Tidens Køkken
Julefrokost 2000
MENU 1: DEN GLADE AND
Inkl. moms / min. 10 kuverter. Menuen leveres anrettet på fade (Kød og brød skal I selv skære).
Hvis der ønskes kok under middagen, koster dette 370 kr. pr. time.
Inkl. moms/ min. 10 kuverter. Menuen leveres anrettet på fade (Kød og brød skal I selv skære).
Hvis der ønskes kok under middagen, koster dette 370 kr. pr. time.
Se mere her
- Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
- Kryddersild med kapers og rå løg
- Hjemmegravad laks med rævesauce
- Smørstegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron
- Hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon
- Tarteletter med høns og grøntsager
- Andesteg med æbler, tørrede abrikoser, hjemmelavet
- rødkål, brunede kartofler og andesauce
- 2 slags danske oste med druer og kiks
- Risalamande med kirsebærsauce
- Serveres med hjemmelavet rugbrød, groft hvidt brød og smør.
Inkl. moms / min. 10 kuverter. Menuen leveres anrettet på fade (Kød og brød skal I selv skære).
Hvis der ønskes kok under middagen, koster dette 370 kr. pr. time.
MENU 2: DEN LETTE
- Ristet kulmulefilet med syltet grønkål og dansk pesto
- Røget hanebryst med mandler, æbler og hyben
- Braiseret dansk kalv med dadler, havesyre og mørk øl
- Rød spidskålssalat med ristede solsikkekerner
- og bred persille
- Grøn salat med forskellige grønne salater og urter
- Marinerede kartofler med rosmarin og sennep
- 4 slags danske oste med sylterier
- Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis
- Menuen serveres med hjemmelavet
- groft hvidt brød og smør.
Inkl. moms/ min. 10 kuverter. Menuen leveres anrettet på fade (Kød og brød skal I selv skære).
Hvis der ønskes kok under middagen, koster dette 370 kr. pr. time.
MENU 3: DEN VIDUNDERLIGE
- Forret
- Ristet slethvar med brunet smør, glaskål og salturt
- Mellemret
- Ristede kammuslinger med hjemmlavet aioli og julesalat
- Hovedret
- Marineret krondyr med kartoffel på lag og urtefrikassé
- Dessert
- Lun hvid chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis og kompot af vinterbær
- Menuen serveres med hjemmelavet
- groft brød og smør
Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden anrettes på
tallerken. (Også mulighed for at få det leveret på fade).
tallerken. (Også mulighed for at få det leveret på fade).
Hvis der ønskes kok under middagen, koster dette 370 kr. pr. time.
MENU 4:
Der er mulighed for at holde jeres julefrokost i Ormslev Borgerhus, Gammelsø Vænge 1, 8260 Viby J.
- Velkomstdrinks og snacks
- 3 retters julemenu
- Kaffe, the, cognac, bailey
- 3 slags hjemmelavede småkager
- Natmad
- 2 slags fadøl, hvidvin, rødvin, dessertvin, snaps,
- vand, alkoholfri drikke inkl. i 8 timer
- Pris pr. person 595,-
Vi kan være behjælpelig med bus til og fra Århus
midtby kl. 02.00