Den spejlblanke sortblå facade på Europaplads 16 giver ingen hints til, hvad der venter på den anden side. Men inden for døren hos restaurant NO16 hæver den lækre, rustikke indretning straks forventningerne. Siden åbningen i 2011 har NO16 været en konceptrestaurant med fast ankomst- og sluttid, hvor aftenens gæster alle får den samme menu.
"Vi skifter menuen med jævne mellemrum, så vi bruger de råvarer, som er i sæson. Indkøbene er planlagt efter antallet af bestillinger, hvilket gør os i stand til at servere de friskeste råvarer hver eneste aften. Vores stil er ærlig – maden skal være det,
den er. Vi udfordrer gerne ingredienserne ved at sammensætte dem på nye måder, men vi laver dem ikke om til noget andet," udtaler Morten Goul Jensen, manager og ejer af NO16
EN ANDERLEDES JULEFROKOST
NO16 har gennem de sidste 10 år leveret velsmagende mad til en lang række frokost-ordninger, firmafester og andre arrange-menter. Her er mantraet det samme, selv når anledningen er noget så traditionsbundet som julefrokosten: "Vi vil ikke gradbøje risalamanden til ukendelighed, men samtidig gider vi heller ikke servere en almindelig fiskefilet med remoulade.