Den lille - Pr. pers. 135,-
- Sild med karrysalat
- Fiskefi let med remoulade og citron
- Medister med rødkål
- Leverpostej med bacon og champignon
- Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
- Ris á la mande med kirsebærsauce.
Den lette - Pr. pers. 99,-
- Fiskefi let med remoulade og citron
- Medister med rødkål
- Leverpostej med bacon og champignon
- Frikadeller med rødkål
- Ris á la mande med kirsebærsauce.
Den store - Pr. pers. 199,-
- Sild med karrysalat
- Æg med rejer og mayonnaise
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Frikadeller med rødkål
- Ribbensteg med rødkål
- Leverpostej med bacon og champignon
- Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
- Ris á la mande med kirsebærsauce
Ekstra:
Flæskesteg - Pr. pers. 95,-
Med brunede og hvide kartofler, rødkål, sauce og franske kartofler.
Hamburgerryg - Pr. pers 125,-
Med grønlangkål, brunede og hvide kartofl er.
Stegt and - Pr. Pers 125,-
Fyldt med svesker og æbler – dertil brunede og hvide kartofl er, rødkål og sauce.
Platter - Pr. pers. 125,-
Tapas, ost, pålæg, fisk eller juleplatte.
Praktiske oplysninger
Der kan bestilles brød og smør til alle julefrokosterne (tillæg kr. 15,- pr. pers.)
Minimum 8 personer - Husk altid at bestille i god tid.