MIN SLAGTER
Min slagter tilbyder lækre julefrokostmenuer ud af huset
Den traditionelle - Pr. pers. 175,-
Se mere her
- Sild med karrysalat
- Fiskefi let med remoulade og citron
- Leverpostej med bacon og champignon
- Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
- Medister med rødkål
- Tarteletter med høns i asparges
- Ris á la mande med kirsebærsauce
- 2 slags oste med kandiserede nødder og frugt
Den utraditionelle - Pr. pers. 175,-
- Laksemoussé med wasabirogn
- Serranoskinke på sprød salat med appelsin/honning - dressing og pinjekerner
- Røget andebryst med ristede svampe, Rødløgskompot og tranebær
- Svinemørbrad i dijonsauce
- Ris á la mande med kirsebærsauce.
- 2 specialoste med kandiserede nødder.
En rigtig herrefrokost - pr. person 199,-
- Sild med karrysalat
- Frikadeller med rødkål
- Ribbensteg med rødkål
- Sylte med sennep og rødbeder
- Mørbrad á la creme
- Medister med grønlangkål og brunede kartofler
- Æbleflæsk
- Ris á la mande med kirsebærsauce
- 2 specialoste med kandiserede nødder og frugt.
En hyggelig pigefrokost - Pr. pers. 155,-
- Lakseroulade på salatbund
- Rejer med mayonnaise og citron
- Mørbrad á la creme
- Røget andebryst med ristede svampe, rødløgskompot og tranebær
- Brie med kandiserede nødder og frugt
- Brownies med vanilieis og frisk frugt.
Den lille - Pr. pers. 135,-
- Sild med karrysalat
- Fiskefi let med remoulade og citron
- Medister med rødkål
- Leverpostej med bacon og champignon
- Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
- Ris á la mande med kirsebærsauce.
Den lette - Pr. pers. 99,-
- Fiskefi let med remoulade og citron
- Medister med rødkål
- Leverpostej med bacon og champignon
- Frikadeller med rødkål
- Ris á la mande med kirsebærsauce.
Den store - Pr. pers. 199,-
- Sild med karrysalat
- Æg med rejer og mayonnaise
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Frikadeller med rødkål
- Ribbensteg med rødkål
- Leverpostej med bacon og champignon
- Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
- Ris á la mande med kirsebærsauce
Ekstra:
Flæskesteg - Pr. pers. 95,-
Med brunede og hvide kartofler, rødkål, sauce og franske kartofler.
Hamburgerryg - Pr. pers 125,-
Med grønlangkål, brunede og hvide kartofl er.
Stegt and - Pr. Pers 125,-
Fyldt med svesker og æbler – dertil brunede og hvide kartofl er, rødkål og sauce.
Platter - Pr. pers. 125,-
Tapas, ost, pålæg, fisk eller juleplatte.
Praktiske oplysninger
Der kan bestilles brød og smør til alle julefrokosterne (tillæg kr. 15,- pr. pers.)
Minimum 8 personer - Husk altid at bestille i god tid.



