Slagter Fisker

MIN SLAGTER

Min slagter tilbyder lækre 
julefrokostmenuer ud af huset

Den traditionelle -  Pr. pers. 175,-
  • Sild med karrysalat
  • Fiskefi let med remoulade og citron
  • Leverpostej med bacon og champignon
  • Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
  • Medister med rødkål
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Ris á la mande med kirsebærsauce
  • 2 slags oste med kandiserede nødder og frugt
 
Den utraditionelle - Pr. pers. 175,-
  • Laksemoussé med wasabirogn
  • Serranoskinke på sprød salat med appelsin/honning - dressing og pinjekerner
  • Røget andebryst med ristede svampe, Rødløgskompot og tranebær
  • Svinemørbrad i dijonsauce
  • Ris á la mande med kirsebærsauce.
  • 2 specialoste med kandiserede nødder.

En rigtig herrefrokost - pr. person 199,-
  • Sild med karrysalat
  • Frikadeller med rødkål
  • Ribbensteg med rødkål
  • Sylte med sennep og rødbeder
  • Mørbrad á la creme
  • Medister med grønlangkål og brunede kartofler
  • Æbleflæsk
  • Ris á la mande med kirsebærsauce
  • 2 specialoste med kandiserede nødder og frugt.

En hyggelig pigefrokost - Pr. pers. 155,- 
  • Lakseroulade på salatbund
  • Rejer med mayonnaise og citron
  • Mørbrad á la creme
  • Røget andebryst med ristede svampe, rødløgskompot og tranebær
  • Brie med kandiserede nødder og frugt
  • Brownies med vanilieis og frisk frugt.


Se mere her
Den lille - Pr. pers. 135,-
  • Sild med karrysalat
  • Fiskefi let med remoulade og citron
  • Medister med rødkål
  • Leverpostej med bacon og champignon
  • Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
  • Ris á la mande med kirsebærsauce.

Den lette - Pr. pers. 99,-
  • Fiskefi let med remoulade og citron
  • Medister med rødkål
  • Leverpostej med bacon og champignon
  • Frikadeller med rødkål
  • Ris á la mande med kirsebærsauce.

Den store - Pr. pers. 199,-
  • Sild med karrysalat
  • Æg med rejer og mayonnaise
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Frikadeller med rødkål
  • Ribbensteg med rødkål
  • Leverpostej med bacon og champignon
  • Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
  • Ris á la mande med kirsebærsauce

Ekstra:
Flæskesteg - Pr. pers. 95,-
Med brunede og hvide kartofler, rødkål, sauce og franske kartofler.

Hamburgerryg - Pr. pers 125,-
Med grønlangkål, brunede og hvide kartofl er.

Stegt and - Pr. Pers 125,-
Fyldt med svesker og æbler – dertil brunede og hvide kartofl er, rødkål og sauce.

Platter - Pr. pers. 125,-
Tapas, ost, pålæg, fisk eller juleplatte.

Praktiske oplysninger
Der kan bestilles brød og smør til alle julefrokosterne (tillæg kr. 15,- pr. pers.)

Minimum 8 personer - Husk altid at bestille i god tid.

KONTAKT

LOKATION
Vibyvej 39, 8230 Åbyhøj
TELEFON NUMMER
Share by: