Kolde retter:
Marineret sild og karrysalat på bordene Stegte sild - 1/2 æg med mayo og rejer - Gravad laks med sennepsdressing - Dampet laks med rejer og asparges - Soya marineret tun med krydder mayo Kålsalat med grønkål, rødkål, æbler, appesin vendt i senneps vinagrertte - Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep - Udvalg af husets oste Frisk frugtsalat med råcreme Ris á l’ mande med lun kirsebærsauce
Varme retter:
Fiskefilet med remoulade og citron - Tarteletter med høns i asparges - Ribbensteg med rødkål - Langtidsstegt oksestriploin med kartoffelbåde, sauce bearnaise og rødvinssauce - Andebryst med svesker - Lune frikadeller med kold kartoffelsalat - Glaseret juleskinke med grønlangkål og brunede kartofler Varm leverpostej med bacon, champignon og rødbeder - Medister med stuvet hvidkål.
Ved bestilling af min. 25 kuverter, laver vi gerne det store julebord på alm. hverdage (musik og underholdning kan arrangeres). Indhent tilbud.
Vi glæder os til at se jer hos Golf Hotel Viborg