Medisterpølse, and, frikadeller, sønderjysk grønlangkål, kogte kartofl er og brun sovs kan også tilberedes på grillen – enten direkte på risten eller i gryder og alubakker. "Vi kan lave stort set alt – men vi gider altså ikke koge æg," smiler Dennis Brauer og tilføjer: "Maden får en smag af grill, som man ikke opnår i ovn eller
på komfur. For os er det smagen af hygge og Afslapning."
TRYGT OG HYGIEJNISK
Covid19s indtog i Danmark betyder, at mange virksomheder må gentænke julefrokostens rammer og indhold i 2020. Vælger man GrillFesten til levering af julemaden, er der dog ingen ko på isen – men måske på grillen. Når GrillFesten rykker ud, kan gæster ogarrangør vide sig sikker på, at hygiejnen er i top, og julemaden er
klassisk og lækker. Og det giver en helt særlig frihed og tryghed at kunne nyde julefrokosten i omgivelser, der ikke deles med en masse andre virksomheder. Maden bliver tilberedt i et afsides telt, så arrangøren ikke skal være nervøs for hverken smitterisiko eller rod i sit eget køkken.
SLAP AF OG HYG DIG
Den gode stemning er en vigtig del af pakken, når GrillFesten kommer ud. Maden bliver tilberedt i et telt, så arrangøren ikke skal stresse over rod i sit eget køkken. Tilbehøret bliver stillet op på en buffet i festlokalet, mens gæsterne henter deres kød direkte fra grillen. "De kan nyde duften og se, hvordan vi laver maden. Til julefrokoster tænder vi fakler og byder på et glas gløgg, der er varmet på grillen. Det er rigtig hyggeligt. Generelt gør vi meget ud af at sige til arrangøren og gæsterne, at de bare skal slappe af og hygge sig. Vi har styr på tingene og går meget op i, at de ikke skal lave noget."