Grillfesten

GRILLFESTEN

Frisk fra grillen

I 2015 stillede Dennis Brauer og hans bror Mike for første gang op i en grillkonkurrence. De gjorde det godt, og senere på året blev de danmarks mestre. Sejren inspirerede dem til at åbne cateringfi rmaet Grill­Festen og dele den gode smag – og ikke mindst den hyggelige grillstemning – med andre.

DANMARKS BEDSTE GRILLTEAM
Gennem de seneste år har brødrene fået fl ere fl otte
resultater. I 2018 blev de nummer fi re ved EM, og i juni i år genvandt de DM­titlen. Tre år i træk har de ligget i top tre i kategorierne Danmarks bedste barbecuesovs og spareribs. Konkurrencementaliteten har de overført til Grill­Festen. "Vi vil være bedre end de andre," fastslår Dennis Brauer og uddyber: "Hvis vi skal være med på højeste niveau i konkurrencerne, skal vi bruge det bedste wagyu­oksekød fra USA. Det bruger vi også til vores kunder, ligesom svinekødet er sortfodssvin fra Spanien, og fi sken er norsk eller færøsk. Vi vil have det bedste, og vi tilbereder kødet på kundens adresse, så det er helt nylavet.” De friske råvarer tilberedes over rigtige trækul, hvilket ifølge Dennis Brauer er den eneste rigtige måde at grille på: "Vi bruger bøgetræ, fordi det giver kødet en god smag og røgfarve. Der er ikke så mange affaldsstoffer i – den slags hører ikke til i mad, så vi prøver at holde det så rent som muligt."

JULEFROKOST MED RØGSMAG
Hos Grill­Festen syder kullene ikke kun om sommeren, men også i julefrokostsæsonen. Flere virksomheder har allerede afprøvet konceptet gentagne gange. Den gode smag er en af årsagerne til, at de kommer igen, fortæller Dennis Brauer: "Når vi for eksempel serverer fl æskesteg, er sværen sprød, og kødet er saftigt. Gæsterne får det direkte fra grillen, så det har ikke ligget og er blevet tørt
i en varmekasse."
Se mere her
Medisterpølse, and, frikadeller, sønderjysk grønlangkål, kogte kartofl er og brun sovs kan også tilberedes på grillen – enten direkte på risten eller i gryder og alubakker. "Vi kan lave stort set alt – men vi gider altså ikke koge æg," smiler Dennis Brauer og tilføjer: "Maden får en smag af grill, som man ikke opnår i ovn eller
på komfur. For os er det smagen af hygge og  Afslapning."

TRYGT OG HYGIEJNISK
Covid­19s indtog i Danmark betyder, at mange virksomheder må gentænke julefrokostens rammer og indhold i 2020. Vælger man Grill­Festen til levering af julemaden, er der dog ingen ko på isen – men måske på grillen. Når GrillFesten rykker ud, kan gæster ogarrangør vide sig sikker på, at hygiejnen er i top, og julemaden er
klassisk og lækker. Og det giver en helt særlig frihed og tryghed at kunne nyde julefrokosten i omgivelser, der ikke deles med en masse andre virksomheder. Maden bliver tilberedt i et afsides telt, så arrangøren ikke skal være nervøs for hverken smitterisiko eller rod i sit eget køkken.

SLAP AF OG HYG DIG
Den gode stemning er en vigtig del af pakken, når Grill­Festen kommer ud. Maden bliver tilberedt i et telt, så arrangøren ikke skal stresse over rod i sit eget køkken. Tilbehøret bliver stillet op på en buffet i festlokalet, mens gæsterne henter deres kød direkte fra grillen. "De kan nyde duften og se, hvordan vi laver maden. Til julefrokoster tænder vi fakler og byder på et glas gløgg, der er varmet på grillen. Det er rigtig hyggeligt. Generelt gør vi meget ud af at sige til arrangøren og gæsterne, at de bare skal slappe af og hygge sig. Vi har styr på tingene og går meget op i, at de ikke skal lave noget." 

KONTAKT

LOKATION
Bjørnholt 18, 8520 Lydstrup
TELEFON NUMMER
Share by: