AFTENENS PROGRAM
Kl. 18.30: Pejsegårdens lækre FISKEBUFFET
Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat, pandestegte rødspættefileter med remoulade,
marinerede scampirejer, varmrøget peberlaks, røget lakserose med peberrodscreme,
gravad laks med sennepsdressing, bagt laks med krydderurter og citroncreme, salat nicoise samt et stort udvalg af spændende brød.
MICK ØGENDAHL GÅR PÅ SCENEN
Pejsegårdens berømte JULEBUFFET
Julekål med flæsk og medister, glasseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler, lun leverpostej med champignon og bacon, æbleflæsk, ribbensteg med rødkål, kalkunbryst med feta og soltørrede tomater, oksehøjreb med lækre salater og saucer, frikadeller med rødkål, unghanebryst på sprød salatbund.
DESSERTBUFFET
med alt til den søde tand
Et væld af gode oste, med lun kirsebærsauce, lune brombær, pandekager med syltetøj og 4 slags is.