Til at starte med
• Sild og karrysalat serveres på bordene med brød og smør
Det kolde
• Kold røget laks med agurk og soya/sesam
• Rejer med blomkål og dildmayo
• Dampet torsk med fennikel og citrussalat
• Kylling, syltede bøgehatte med valnødder og estragonmayo
• Serranoskinke med kål og tørrede abrikoser
• Brød og smør
Det lune
• Varm leverpostej med bacon, ristede svampe
• Stegt fiskefilet med remoulade og citron
• Tarteletter med høns i asparges
Det varme
• Frikadeller med rødbede og tyttebær
• Medister med hvidkål
• Sprødstegt ribbenssteg med rødkål
• And med æbler, løg og grønkål
• Karamelliserede kartofler, sauce og grønlangkål
Dessert
• Stort udvalg af oste med forskellige garniture og kiks
• Risalamande med kirsebærsauce
• Clementiner og juleknas
Natmad
• Hjemmelavet aspargessuppe med kødboller og brød