De virksomheder, som ønsker luftforandring
til mødet, konferencen, julefrokosten og andre arrangementer, er mere end velkomne på Tennegaarden. Konferencelokalet kan rumme cirka 35 gæster, mens restauranten har plads til knap 50. De lyse lokaler er intime og hyggelige med åben pejs og udsigt over markerne. "Når vi er i egne rammer, har vi større mulighed for at forkæle gæsterne. Vi kan f.eks. gøre lidt mere ud af blomster og opdækning eller
portionsanrette maden i lokalet," fortæller Allan Sortkjær Jensen.
JULEFROKOST
I KLASSISK OG FRANSK VERSION
Når det kommer til julefrokosten, tilbyder Tennegaarden tre buffeter: En traditionel og to lidt ud over det sædvanlige. Omdrejningspunktet for den klassiske menu er, at alt er lavet fra bunden – også tilbehør som remoulade og sennep. "Det er ufatteligt
vigtigt, at vi selv sylter, confi terer og langtidsbraiserer.
Det betyder alt for smagen," siger Allan Sortkjær Jensen.
I de to andre buffeter får de klassiske retter et fransk twist, hvilket sidste år bragte bl.a. confi terede andelår på menuen. "I år samarbejder vi med Randers Bryghus, og vi vil bruge deres øl i marinader og til at braisere i. Jeg vil også bruge gin fra Sall Whisky Distillery til at rimme torsk. Det lokale samarbejde er vigtigt for os. De små steder er dygtige til at specialisere sig, og dem skal vi have frem i lyset," pointerer Allan Sortkjær Jensen.
SKRÆDDERSYR EN FULDENDT OPLEVELSE
Uanset om anledningen er en julefrokost eller en anden festlig lejlighed, indleder Tennegaarden som oftest samarbejdet med et møde. "Vi kan skræddersy menuen, så den passer til kundens ønsker. For eksempel har vi for nylig kreeret en vegansk menu, og vi gør meget ud af gluten og laktosefri retter," fortæller Allan Sortkjær Jensen og fortsætter: "Vi skræddersyr
også vin- og ølpakker – både til gæster, som spiser her i restauranten, og til mad, som skal leveres ud af huset. Øl får vi fra Randers Bryghus, men vinen kommer fra
leverandører i fl ere lande. Det vigtigste er, at den passer til maden. Det fuldender oplevelsen."